1. Ugrás a menüjöz
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Üdvözli Önt a KingGates.hu                             Köszönjük, hogy oldalunkat böngészi.                              Kérjük válasszon nyelvet:

Kategóriák

Bejelentkezés regisztráció

Kosár

 x 
A kosár üres

KING GATES termékek a Webshopban ! AKCIÓ !

A King Gates a NICE csoport tagja. Az Észak-Olaszországi társaság minőségi kapunyitó motorok gyártásával foglalkozik. Gyártmányai kompakt termékek amelyekhez olasz dizájn párosul. A King Gates motorok erősek és szépek. Hajtóművei nem tartalmaznak sérülékeny műanyag alkatrészeket, a hajtómű házak minden esetben alumínium öntvényből készülnek, ami a motorok súlyán egyértelműen érezhető. Fogjon a kezébe egy King Gates motort és egy másik gyártó által gyártott hasonló műszaki tartalmú motort, érezni fogja a súlybeli különbséget. A King Gates motor hajtóművek belső fogaskerekei szintén fémből készülnek, az áttételek erősek, a kioldó mechanizmust szorulásbiztosra tervezték.

Ellentétben más gyártók 24V-os rendszereihez képest a King Gates 24V-os szárnyaskapu motorok működéséhez 3*0.75mm2 keresztmetszetű MT kábel szükséges. Akár meglévő régi, elault 230V-os motorok helyére is szerelhető felhasználva a meglévő vezetékeket.

A King Gates vezérlései végtelenül egyszerűen kezelhetők és taníthatók. Nem tartalmaznak bonyolult digitális kijelzőt. Egy gombnyomásra a motor vezérlése elvégzi a szükséges beállításokat (véghelyzetek és lassítás). A vezérlőpanel műanyag burkolattal van lefedve, csak a sorkapcsok, a funkcióválasztó kapcsolók (dip kapcsoló) és a potenciométerek láthatók. A vezérlőpanel 4 db trimmer potenciométert tartalmaz, melyekkel a motor ereje, akadály érzékenység, nyitvatartási idő (automata zárás aktiválásakor) valamint szárnyaskapu motorok esetén a két motor közötti késleltetés, tolókapu vezérlés esetén az  elővillogási idő állítható be. A motorok nyitáskor és záráskor is lassítanak.

Minden szárnyas- és tolókapu vezérlésen beállítható a részleges nyitás (kiskapufunkció). Minden szárnyas- és tolókapu vezérlés 2 pár fotocellát tud kezelni (1 pár zárási és 1pár nyitási). Beállítható automatikus zárás és a fotocella áthaladása utáni azonnali visszazárás is. A vezérlések figyelmeztető lámpa kimenete választható folyamatos, vagy villogtató jel között. A szárnyaskapu motor vezérlések külső végálláskapcsoló bemenettel rendelkeznek és természetesen elektromos zárat is tudnak kezelni.

A vezérlésekbe 433.92 Mhz-es ugrókódos rádióvevő van integrálva. Minden vezérlés tartalmaz 1 db kivehető memóriakártyát, mely maximum 200 db távirányító jelét tudja megtanulni, így esetleges vezérléscsere esetén nem veszik el a távirányítók kódja és nem kell azokat újra tanítani.