1. Ugrás a menüjöz
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Üdvözli Önt a KingGates.hu                             Köszönjük, hogy oldalunkat böngészi.                              Kérjük válasszon nyelvet:

Kategóriák

Bejelentkezés regisztráció

Kosár

 x 
A kosár üres

Bemutatjuk az új NOVO DIGY kódkapcsolót

 A NOVO DIGY egy numerikus, rádiófrekvenciás, 433.92MHz-en működő ugókódos, négycsatornás kódkapcsoló. A maximális biztonság, a letisztult dizájn, az egyszerűség és a rugalmas felszerelhetőség tökéletes kombinációja.

A NOVO DIGY szerelhető vízszintesen és függőlegesen, hiszen 90 fokkal elfordítható az előlapja. A frontoldali előlap nem tartalmaz csavarokat, a masszív alumínium burkolat teljes egészében lezárja, a csavarkötéseket alul és felül műanyag védőlap takarja el.

A NOVO DIGY nem kirívó, de mégis tetszetős, a szürke színre porfestett alumínium ház és a fekete színű billentyűzet kiemeli a környezetéből.

A NOVO DIGY kompatibilis a KING GATES 433.92MHz-es K sorozatú ugrókódos rádiórendszerével, a KING GATES motorok tökéletes kiegészítője.

A NOVO DIGY kódkapcsoló teljes egészében vezetékmentes, nem igényel vezetékes kapcsolatot a vezérléssel, 2db 1.5V-os AAA elemmel, vagy akkumulátorral működtethető. Hatótávolsága normál kürölményeket feltételezve elérheti a 100 métert is.

Mérete: 109*65*35mm.

Védettsége: IP54.


A termék árát ide kattintva láthatja.